Zie je talent!?

Wij helpen je kijken

Laat talent werken

Zie je talent!

Leer je eigen talenten zien

Zie je Talent?

Ontdek de talenten om je heen

Sollicitatietraining

Zeg eens eerlijk: zie je op tegen die sollicitatiegesprekken? Wees dan opgelucht, want je bent niet de enige. Gun jezelf een sollicitatietraining, want met tips en persoonlijke adviezen kom jij straks beslagen ten ijs!

Solliciteren kan iedereen leren

Je hebt maar één kans voor een eerste indruk. Zorg er dus voor dat die goed is. Een juiste voorbereiding is het halve werk. ZIE JE TALENT geeft je handvatten, zodat je jouw sterke kanten kan benadrukken. Een belangrijke start hiervoor is om naar jezelf te kijken. Wie ben je en hoe zien anderen jou? Strookt dit wel met elkaar? Door je een spiegel voor te houden, wordt dit inzichtelijk. Het maakt niet uit op welke baan je solliciteert en wat je motivatie is. Laat zien wat je te bieden hebt!

Jobmarketing: pak het slim aan

Hoe fijn is het als je weet welke soort banen je hart sneller laten kloppen? Maar dan komt het erop aan om zo'n job werkelijk te bemachtigen! ZIE JE TALENT helpt je met jouw job marketing. Door het heft in eigen handen te nemen, maak jij kans om je droombaan te vinden en te bemachtigen. Aan de hand van vragen en voorbeelden begeleidt ZIE JE TALENT om jezelf goed te profileren op de arbeidsmarkt. Zo bekijken we je CV. Ook het toepassen van social media zoals LinkedIn, hoort hierbij. Online kanalen bieden uitstekende kansen om te netwerken.

Ga op een gestructureerde manier voor jouw ideale werkplek aan de slag, zodat je die ander vóór bent. Laat je talent zien!

Investeer in jezelf!