Zie je talent!?

Wij helpen je kijken

Laat talent werken

Zie je talent!

Leer je eigen talenten zien

Zie je Talent?

Ontdek de talenten om je heen

Talentontwikkeling voor particulieren

Het maken van keuzes in je loopbaan vraagt kracht en soms een flinke dosis lef. Wat wil je nu écht en hoe krijg je daar grip op? Als je je bewust bent van je talenten, lukt het om optimaal tot je recht te komen. Een onafhankelijke sparringpartner helpt daarbij. Iemand die je aan het denken zet en motiveert om in beweging te komen. Zet die eerste stap en kom dichterbij je passie: 'Zie je talent!'

 

Kijk door een andere bril

Omdat de wereld continu verandert, wordt er van alle kanten een flexibele instelling van je gevraagd. Dit geeft tegelijk kansen om je talenten te ontplooien. Door in gesprek te gaan over wie jij bent en wat je ambities zijn, komt boven tafel waar jij energie van krijgt. Zowel in je carrière als persoonlijke omgeving. Het managen van je gedachten loopt immers 24/7 door. 

Zoek jij die verfrissende blik op je eigen loopbaan? Ervaar dan de klik met ZIE JE TALENT, met altijd als insteek wat je wél kan. Vanuit soms onverwachte invalshoeken ontdek je samen hoe jouw droombaan eruit ziet. De focus ligt op de volgende specialismen:

  • Loopbaancoaching
  • Re-integratie coaching
  • Outplacement
  • Sollicitatietraining
  • Persoonlijkheidstest

Leer je eigen talenten te zien en vraag naar de programma's voor talentmanagement!

Neem contact op