Zie je talent!?

Wij helpen je kijken

Laat talent werken

Zie je talent!

Leer je eigen talenten zien

Zie je Talent?

Ontdek de talenten om je heen

Werkwijze Zie Je Talent

De diensten van ZIE JE TALENT betreffen altijd maatwerk. Vertrouwen en zorgvuldigheid zijn hierbij als vanzelfsprekend. Om mensen nieuwe inzichten te geven, werk ik met diverse werkvormen. Mijn intuïtieve en oplossingsgerichte aanpak leidt snel tot resultaat. Daarbij zijn empathie en een luisterend oor van toegevoegde waarde voor onderling vertrouwen.

Gesprekken op maat
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we waarbij je hulp kan gebruiken. Bovendien merk je of het tussen ons klikt. ZIE JE TALENT werkt vervolgens een voorstel uit voor jouw talentontwikkelingsplan. Ik hanteer een transparant tarief voor zowel particulieren als cliënten bij organisaties. Besluit je ervoor te gaan, dan plannen we adviesgesprekken in. Voor coaching zijn tevens abonnementen beschikbaar.

Bewezen instrumenten
ZIE JE TALENT maakt gebruik van de tool ACT®. Het is een instrument dat helpt om ook het onbewuste van de mens te zien. De ACT®-meting combineert tekst met beeld en maakt onderscheid tussen natuurlijk en aangeleerde competenties. Zo krijg ik dieper inzicht in de motivaties van mensen en waarom iets wel of niet slaagt. Wordt iemand gedreven vanuit eigen beleving of door prikkels van buitenaf? Lees meer over ACT® >

Nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak!