Zie je talent!?

Wij helpen je kijken

Laat talent werken

Zie je talent!

Leer je eigen talenten zien

Zie je Talent?

Ontdek de talenten om je heen

Over Zie je talent


"Het voorhouden van een spiegel helpt talent te ontwikkelen!" - Monique Smit-Willemse, het gezicht van ZIE JE TALENT.

Over mijn rol als consultant bij Movimento is goed beschreven dat ik sta voor het persoonlijk leiderschap van mensen:

"Monique Smit-Willemse is opgeleid tot verpleegkundige en heeft zich vervolgens ontwikkeld tot specialist in personele vraagstukken met betrekking tot arbeid. De rode draad in haar carrière is het begeleiden, coachen, adviseren en motiveren van mensen en organisaties. De drijfveer van Monique is mensen hun passie te laten ontdekken en in beweging te krijgen: wat zijn je talenten, hoe en waar zet je die in en hoe ga je dat bereiken? Een belangrijke voorwaarde om met een glimlach op te staan en naar je werk te gaan, maar ook voor een betere work-life balance.

Monique stuurt daarbij op persoonlijk leiderschap van mensen. Zij is in staat haarfijn de motivatie van mensen naar boven te halen en op positief kritische wijze het gesprek met zowel de organisatie als de kandidaat te voeren, waaraan een ieder toegevoegde waarde beleeft. Zij zet tot denken, en levert oprecht een bijdrage aan het perspectief op eigen loopbaan en functie. Zij heeft, mede door haar kennis van de werkvloer, de vaardigheid om organisatie- en leiderschapsvraagstukken goed te ontrafelen en te vertalen in een wervend en toegesneden kandidaatsprofiel. Ook beschikt zij over het vermogen om op objectieve en heldere wijze opdrachtgevers te adviseren over de performance en kwaliteiten van een kandidaat versus de voorliggende functie. Eigenschappen die Monique verder kenmerken zijn doorzettingsvermogen, haar afspraak is afspraakmentaliteit en haar zorgvuldigheid in communicatie naar organisaties en kandidaten.

Monique is gelicenseerd om ACT®, een competentiemeting in te zetten bij ontwikkelassessments, coaching of onderzoek bij team functioneren en het versterken van teameffectiviteit. ACT® is een uniek instrument, een psychometrische methode, ontwikkeld om scherp zicht te krijgen op de echte kwaliteiten (onbewuste) drijfveren van individuen en teams en is bij uitstek geschikt om snel tot de kern van een (leiderschaps)vraagstuk te komen."

Meer weten over mijn kennis en ervaring? Bekijk mijn CV op LinkedIn >

Kennismaken?